Δήλωση Προσβασιμότητας

Harris Hotel

Δήλωση Προσβασιμότητας

Γενικά

Ο ιστότοπός μας, προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με αναπηρία. Έχουμε επενδύσει ένα σημαντικό ποσό πόρων για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του θα γίνει ευκολότερος στη χρήση και πιο προσβάσιμος για άτομα με αναπηρία, με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα

Ο ιστότοπος αυτός καθιστά διαθέσιμο λογισμικό που εμφανίζει ένα γραφικό στοιχείο προσβασιμότητας για ΑΜΕΑΤο λογισμικό αυτό μας επιτρέπει να βελτιώσουμε τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες προσβασιμότητας περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτώσει ολόκληρο το μενού προσβασιμότητας.

Αποποίηση ευθυνών

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και σε άτομα με αναπηρίες.

Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο μας πλήρως προσβάσιμο, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα της μη εύρεσης ή εντοπισμού της καταλληλότερης τεχνολογικής λύσης.

Εδώ για σένα

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτό τον ιστότοπο ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, επικοινωνήστε μαζί μας όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με τους υπεύθυνους Τεχνικής Υποστήριξης του ιστότοπου μας. Παρακαλούμε, μη λησμονήσετε να αναφέρετε τον ιστότοπο και τη σελίδα όπου αντιμετωπίζετε πρόβλημα.

Το Ξενοδοχείο

© 2005-2024 Hotel Harris Α.Ε. | Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος
Αριθμός Γνωστοποίησης 1242979 |  Γ.Ε.ΜΗ. 123181242000

Designing & Hosting